Închide

VIDEO Fanii lui U ies în stradă pentru echipă. Se anunță o participare record la un nou marș al suporterilor: „Vom fi cel puțin la fel de mulți ca în 2009”

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 14, 2016 2 3772

În 2009, fanii Universității Cluj ieșeau în stradă în număr record pentru a-și susține echipa.

Sub titulatura “Marș pentru o idee”, suporterii studenților organizau un miting fără precedent în încercarea de a trage un semnal de alarmă în privința echipei lor de suflet. Ca și acum, și atunci clubul era în pragul dispariției. Nu avea finanțator, surse de venit, nu era nici stadionul de acum, ci bătrânul „Moina”..

La 7 ani distanță, fanii vor ieși din nou în stradă pentru un marș similar. Și spun că în tot orașul se vor auzi cântecele studențești. Nu vor lipsi sutele de steaguri și fulare cu însemnele Universității. Clujul se va îmbrăca în alb și negru.

Noua acțiune a suporterilor va avea loc joi, de la ora 17:00, iar locul de întâlnire este Piața Unirii.
„Acest marș se aseamănă cumva cu cel din 2009. U nu avea finanțator, acum are , dar nu -ș știe nimeni. Noi dorim să atragem atenția în privința lipsei de implicare a autorităților. Aici tot se promite mereu câte ceva, dar nu se întâmplă nimic. Acum iar vin promisiuni pentru că va începe campania electorală. Pe noi nu ne interesează politicul, ci doar echipa. Și-am vrea să se întâmple ceva pozitiv pentru echipă. Jucătorii sunt neplătiți d eluni de zile, au salarii mici pe care nici măcar nu le primesc. La micul dejun au primti recent un coș cu banane. Ce înseamnă asta? Ne-am săturat de situații de acest gen. Vrem să arătăm lumii ce înseamnă U Cluj. Noi ne așteptăm la peste 5000 de suporteri, minim 5000 de fani. Vor fi steaguri, bannere, vor fi coregrafii. Traseul îl vom stabili cu autoritățile, încă nu e pus la punct. Locul de întâlnire e statuia lui Matei Corvin”, a declarat pentru actualdecluj.ro Mădălin G., unul dintre organizatorii marșului.

Evenimentul e promovat și pe rețelele de socializare și-l puteți vedea AICI.

Madalin

Se întâmplă din nou la Cluj. La 7 ani distanță de la un „Marș pentru o idee”, suporterii lui U anunță un miting fără…

Posted by Actual de Cluj on Sunday, 14 February 2016

2 comentarii

  1. E frumos ca U-istii tin la echipa. Dar cand a luat-o gunoierul mitic penal Busca (Walter), de ce nu au iesit in strada? De ce sa plateasca orasul datoriile patronului penal?? Sa mearga lumea in fata casei gunoierului mitic si sa-l ia la rost!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.