Închide

De râs. În sala unde se antrenează gimnaștii de la Campionatul European a început să plouă

ActualitateSportTop News by Catalin Suciu - Apr 21, 2017 0 798

În sala unde se antrenează sportivii de la Campionatele Europene de la Cluj a plouat. Sunt probleme mari însă: în sala de antrenament unde se pregătesc gimnaști din 37 de țări plouă!

Dorin Chioțea, jurnalistul TVR, a postat o imagine în care apare Mariana Bitang ștergând cu mopul în sala unde ploua. În apropiere sunt, de asemenea, mai multe găleți cu apă.

„Priviţi fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizată pentru sportivi. Iar pentru asta e gata să facă orice, inclusiv să dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom.

«Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastică cu glorie şi raze de lumina pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sinceră a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că mă înclin fără alte cuvinte!”, a fost reacția lui Chioțea.

Problemele de la sală au fost rezolvate între timp. S-ar fi adunat niște infiltrații în urma ninsorii abundente.

3,6 milioane de euro au fost investiți de municipalitate în acest an în lucrări de reamenajare la Sala Polivalentă pentru desfășurarea în condiții optime a Campionatului European de Gimnastică și a Europeanului de baschet.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare