Închide

AG Weinberger, lansare de carte la „Cluj Blues Fest”. Sâmbătă, blues brunch cu Alexandru Andrieș

ActualitateCulturăFestivalMuzica by Actual de Cluj - nov. 02, 2017 0 332

Cea de-a patra ediție a „Cluj Blues Fest”, din 3-4 noiembrie, include nu doar concerte ale artișilor români AG Winberger și Alexandru Andrieș, ci și alte acțiuni culturale, inclusiv lansări de carte.  Iubitorii bluesului  sunt așteptați vineri, 3 noiembrie, de la ora 11.00, în cafeneaua Insomnia (str. Universității nr. 2), pentru a-l descoperi pe artistul AG Weinberger (foto sus) și în ipostaza de autor, odată cu lansarea primei sale apariții editoriale, volumul ‘’Singular. Lamentări, observații, studii, poezii și alte texte’’. Această carte-manifest păstrează momente din viața autorului în mărturisiri pline de sinceritate și care sunt expresia forței artistice a lui AG Weinberger. Fragmente din ‘’Singular’’ vor fi rostite în Insomnia de către actorul Valentin Oncu.

Dimineața de sâmbătă, 4 noiembrie, îi va fi dedicată artistului Alexandru Andrieș. Presa clujeană și cei mai înfocați zece fani ai lui Andrieș se vor putea întâlni cu artistul în cadrul unui Blues Brunch organizat cu ajutorul a NTT Data Romania, unul dintre partenerii festivalului.  Fanii care vor participa la întâlnirea cu Alexandru Andrieș vor fi aleși în urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook a festivalului. Doritorii vor fi invitați să scrie ce l-ar întreba pe Andrieș dacă s-ar întâlni cu el, urmând să fie răsplătite cu un loc la Blues Brunch cele mai creative, interesante sau simpatice răspunsuri.

În afara acestor acțiuni, publicul este invitat să participe în fiecare seară, după concerte, la sesiunile de improvizație pe care artiștii prezenți la Cluj Blues Fest au în plan să le susțină în Karolina Pub&Terrace (str. Constantin Daicoviciu nr. 9). Cluj Blues Fest 2017 aduce în acest weekend pe scena mare a Casei de Cultură a Studenților nume importante ale muzicii de blues din România: Marcian Petrescu & Trenul de noapte, AG Weinberger, Soul Serenade și Alexandru Andrieș.

Alexandru Andrieș

Biletele pentru cele două zile de festival se pot cumpăra de pe site-ul www.ambilet.ro. Prețul unui bilet de o zi este 50 de lei, iar abonamentul pentru două zile costă 80 lei. În ziua concertului, biletele se vor putea achiziționa de la intrare cu 50 de lei.

Ediția din acest an a Cluj Blues Fest este realizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și al companiei NTT DATA.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare