Închide

VIDEO 2.000 de spectatori în primul meci din Sala Polivalentă a Clujului

SportTop News by Mihai Prodan - nov. 09, 2014 0 400

Aproximativ 2.000 de persoane au luat loc în tribune în această după-masă, în primul meci oficial jucat în noua Sală Polivalentă a Clujului.

E vorba de meciul de handbal feminin dintre U Alexandrion și Corona Brașov, încheiat cu victoria oaspeților. Dacă după meci tribunele pline s-au golit în mai puțin de două minute, între altele și datorită bunei legături a sălii cu exteriorul, în ce le privește pe jucătoare acestea au avut probleme în a se descurca cu arhitectura clădirii și a găsi ieșirea. Aceeași problemă au avut-o și cei prezenți la tribuna oficială.

La meci a fost prezent și primarul Emil Boc care, însă, a refuzat să facă orice fel de declarații. „Am venit la meci, nu declar nimic; mi-am cumpărat bilet”, i-a spus el reporterului actualdecluj.ro fluturând biletul, întrebat cum i se pare primul meci în sala polivalentă.

La ieșire, după meci, și Boc a avut probleme în a părăsi clădirea: de la tribuna oficială în care se afla – unul dintre puținii spectatori cu acest privilegiu, azi – primarul a coborât scările trei nivele până când în final a găsit ușile care se deschideau direct în exterior.

Între spectatori am remarcat și două familii, prezente la meci cu copiii mici. Familiile Mircean și Piteau au luat loc în peluză, în spatele micii galerii clujene – galeria oaspetelor a lipsit cu desăvârșire – și nu au părut deranjați de vizibilitatea redusă: „nu prea suntem cu handbalul, e primul meci, dar am venit să vedem Sala Polivalentă”.

spectatori sala polivalenta banda

Amintim, Sala Polivalentă a fost deschisă în urmă cu o săptămână mai întâi cu o recepție pentru oficiali, constructori și sportivi, apoi cu un concert al artistului James Blunt. Meciul de azi e primul eveniment sportiv din noua sală a orașului, care a costat 70 milioane de lei.

E bine să știți că următorul eveniment, programat miercuri seara la ora 19, e cu intrare liberă: e vorba de o demonstrație pe care o pregătesc baschetbaliștii de la U BT și fotbaliștii Universității Cluj. Vezi aici detalii

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu