Închide

Ziua 2 la Zilele Clujului/ A fost furtună în Cluj, însă peste 80.000 de oameni au petrecut împreună

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 01, 2024 0 298

Peste 80.000 de clujeni și vizitatori au luat parte la cea de-a doua zi de evenimente din cadrul Zilelor Clujului, informează Primăria Cluj-Napoca. În Piața Unirii, care s-a transformat într-o veritabilă sală de teatru, mii de clujeni s-au distrat împreună cu actorii Teatrului Național „Lucian Blaga”, care au pus în scenă „Sânziana și Pepelea”.

“Animația stradală și concertele pop-up de pe strada Universității au atras privirile curioase ale trecătorilor, iar standurile comunităților de pe strada Kogălniceanu au creat o zonă multiculturală unde voia bună a fost cuvântul de ordine al zilei. După ploaie, parcul central s-a animat cu zâmbetele copiilor și părinților care au luat la rând activitățile pregătite, Piața Muzeului a devenit punctul de întâlnire al iubitorilor de folk, ia acrobațiile din sufrageria urbană de pe Iuliu Maniu au oferit imagini spectaculoase. Lucrurile s-au încins pe strada Potaissa, unde jongleriile cu foc și bătăliile medievale au oferit clujenilor momente de neuitat. Centrul de cultură urbană și-a așteptat vizitatorii cu diverse expoziții și activități menite să creeze legături între membrii comunității”, a sintetizat Primăria Cluj-Napoca cea de a doua zi de Zilele Orașului.

Pentru ziua de sâmbătă, organizatorii au pregătit în Piața Uniri o seară de muzică clasică, în timp ce activitățile continuă în peste 40 de locuri din oraș. “Ne distrăm împreună în parcuri, în bazele sportive, la Iulius Parc, la Cursa de rățuște de pe Someș, în muzee, pe străzi și în piațete”, a mai informat Primăria Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare