Închide

ZF: Start-up-ul clujean Frisbo, la evaluare dublă – 12 mil. euro, după investiții de patru milioane de euro

Economie by Actual de Cluj - dec. 08, 2021 0 211

Start-up-ul clujean Frisbo, specializat în furnizarea de servicii logistice pentru magazinele online, a ajuns în prezent la o evaluare dublă – 12 milioane euro, în urma celei mai recente finanţări primite care s-a situat la 2 milioane euro.

Noua rundă de finanţare a fost condusă de fondul de investiţii Eleven Ventures din Bulgaria, la care s-au alăturat şi fondurile locale GapMinder Ventures, RocaX şi Neogen. În prezent, investiţii totale în proiectul Frisbo se ridică la circa 4 milioane euro.

„Fondurile atrase în această nouă rundă de finanţare ne vor ajuta în principal să continuăm planurile de extindere în Europa şi chiar în afara ei, mai ales într-un moment în care e-commerce-ul la nivel mondial cunoaşte o dezvoltare fără precedent. În prezent, suntem cea mai mare reţea europeană de e-fulfillment cu livrare a doua zi şi dorim să ne consolidăm această poziţie”, a declarat Bogdan Colceriu, fondator Frisbo, după cum arată Ziarul Financiar.

Start-up-ul a fost înfiinţat în 2014 de antreprenorii Bogdan Colceriu, Laura Frîncu şi Vlad Târziu. Cei trei antreprenori au lansat atunci platforma software cu acelaţi nume ce funcţionează ca un agregator de hale într-o reţea unică, astfel încât magazinele online să poată externaliza serviciile de logistică şi să se ocupe doar de partea de marketing, brand şi administrare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu