Închide

ZF: Operatorul Direct One, controlat de fraţii Mureşan din Cluj, a împrumutat încă 10 milioane de euro de la BCR şi BRD pentru extinderea reţelei de fibră optică a Capitalei, un proiect de peste 30 mil. de euro

Economie by Actual de Cluj - apr. 23, 2018 0 184

Operatorul de reţele de comunicaţii Direct One, controlat de antreprenorii romani Teofil Mureşan şi Simion Mureşan, a semnat majorarea facilităţii de credit de tip club loan în valoare de 36 millione euro realizată anul trecut, cu o nouă facilitate în valoare de 10 milioane euro, cu un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română şi BRD Groupe Societe Generale.

”Acest parteneriat reprezintă un pas important în asigurarea liniei complete de finanţare necesare pentru planurile de extindere a reţelei Netcity în următorii trei ani şi reconfirmă angajamentul nostru de a asigura pe termen lung o infrastructură telecom adecvată nevoilor şi aşteptărilor pe care le au locuitorii Capitalei. (…)”, a explicat Adrian Răcăşan, Chief Executive Officer, Netcity Telecom, după semnarea acordului de finanţare, arată Ziarul Financiar.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare