Închide

ZF: Francezii de la SNEF au preluat 85% din Net Brinel Cluj, Marcel Borodi rămâne cu 15%

Economie by Actual de Cluj - mart. 12, 2019 0 103

Compania franceză SNEF, cu activităţi în domeniul energetic maritim şi de in­frastructuri industriale, a preluat un pa­chet de 85% din acţiunile grupului clu­jean

Net Brinel, unul dintre cei mai im­portanţi fur­ni­zori de soluţii şi servicii IT de pe piaţa lo­ca­lă, diferenţa de 15% din titluri ră­mâ­nând în pro­prietatea antrepre­norului Mar­cel Bo­rodi, fondatorul firmei, conform unui do­cu­ment publicat în Monitorul Oficial.

Preluarea se referă, în fapt, la mai multe firme din același grup: astfel, SNEF SA achiziționează Net Brinel SA, Brinel Systems SRL, Brinel PC Prod SRL, Net Birnel SRL și Alpis Product SRL. Grupul a fost format în 1994, dar compania pricipală, Net Brinel SA, funcționează din 1991 și e deci una dintre cele mai vechi companii de profil din Cluj.

Net Brinel e una dintre cele mai vechi companii de IT din Cluj: și-a început activitatea în 1991 și oferă servicii integrate de sisteme informatice – hardware, software, comunicații și pachete de servicii. În 2017, conform celor mai recente raportări, compania a avut un profit de 5,3 milioane de lei, la o cifră de afaceri de aproape 160 milioane de lei.

SNEF SA este o companie franceză care acţionează, în principal, în sectorul energetic, maritim, infrastructuri industriale și terțiare, sectorul nuclear și cel al telecomunicațiilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu