Închide

ZF: Cemacon Cluj, controlat de retailerul de bricolaj Dedeman, a încheiat primele nouă luni cu afaceri de 100,5 mil.lei, în creştere cu 15%, şi un profit de 26 mil.lei, cu 16% mai mare

Economie by Actual de Cluj - nov. 18, 2019 0 147

Producătorul de cărămizi Cemacon Cluj (CEON), controlat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 100,5 milioane lei, în creştere cu 15%, şi un profit net de 26,2 milioane lei, cu 16% peste nivelul din perioada similară a anului trecut.

“Am închis primele 9 luni din 2019 cu rezultate peste intreg anul anterior, 2018 – atat ca cifra de afaceri, cat si ca profit. Deşi contextul de piaţă nu a fost la fel de favorabil şi cu premise de cost mai negative decât in 2018. Ne mentţnem leadershipul din perspectiva profitabilităţii în sector. Investiţiile de peste 6 milioane de euro din ultimii 2 ani directionate către imbunătăţiri cantittive şi calitative ale facilităţilor de producţie şi în fabrici noi, deja produc cifra de afaceri şi profit relevante. Prin finanţările nerambursabile obţinute, cu trei proiecte aflate în implementare în prezent, am accelerat dezvoltarea resurselor umane în companie şi implementam solutii energetice avansate”, a declarat Liviu-Ionel Stoleru, directorul general al companiei, arată Ziarul Financiar.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare