Închide

Zeci de șoferi din Cluj au rămas pietoni într-o acțiune a polițiștilor care a durat trei zile pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - mai 22, 2023 0 143

Zeci de șoferi din Cluj au rămas pietoni într-o acțiune a polițiștilor care a durat trei zile pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj.

Controalele au avut loc între 19 și 21 mai pe DN1C, al doilea cel mai periculos drum din Cluj după DN1E60. Doar în noaptea de 19 spre 20 mai polițiștii au dat o sută de amenzi pentru abateri la regimul rutier, respectiv încălcarea limitelor legale de viteză, nefolosirea centurii de siguranță, dar și altele. În urmă cu două zile, în 20 mai, față de 26 de șoferi, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară suspendarea dreptului de a conduce pentru încălcarea limitei legale de viteză. Astfel, în cazul a 20 de șoferi dreptul de a conduce a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, iar în cazul a altor șase – pentru 120 de zile. De altfel, în această perioadă polițiștii rutieri au reținut în total un număr de 30 de permise de conducere, conform unei informări a Inspectoratului Județean de Poliție.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare