Închide

Zeci de români, blocați pe aeroportul din Dortmund după ce Wizz Air a anulat două curse spre România, către Cluj și Timișoara

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 23, 2022 0 84

Zeci de români și-au petrecut noaptea în aeroportul din Dortmund, pe paturi improvizate de reprezentanții aeroportului, după ce compania low-cost Wizz Air a anulat miercuri două curse spre România, fără minime explicații pentru pasageri. Este vorba despre zborurile spre Timișoara și spre Cluj Napoca.

Oamenii au primit paturi pliante și apă din partea Dortmund Airport, care în mod normal este închis peste noapte. De data aceasta, germanii au făcut o excepție pentru români, după ce au văzut că sunt și multe familii cu copii care nu aveau altă variantă decât cerul liber, arată g4media.ro.

Cea mai mare parte dintre pasagerii cursei de Timișoara, care trebuia sa plece prima miercuri, au fost redirecționati spre cursa de Cluj-Napoca. Și aceasta a fost anulată, însă abia după ce pasagerii au fost îmbarcați și ținuti o oră și jumătate în avion.

Astăzi, cursa programata la 7 dimineață a fost amânată pentru ora locala 13.10, dar oamenii sunt deja circumspecți. O parte isi cauta alte variante pentru a ajunge in Romania, insa acestea sunt extrem de limitate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu