Închide

Zeci de medici, asistenți și farmaciști fac campionat la fotbal și tur al Clujului pe bicicletă

Actualitate by Actual de Cluj - mai 22, 2015 0 256

Zeci de medici, asistenți și farmaciști clujeni pun în weekend halatele în cui și pregătesc două evenimente inedite la Cluj. Mâine – campionat de fotbal între clinici, iar duminică – turul Clujului pe bicicletă.

Un număr de 60 de reprezentanți ai unor clinici din Cluj-Napoca se vor întrece mâine într-un campionat al clinicilor, la fotbal: vor fi 8 echipe competitoare alcătuite din personal medical de la clinicile din Cluj și se vor juca meciuri eliminatorii. Partidele se vor desfășura la Baza Sportivă UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, de pe strada Pasteur, timp de patru ore.
Acțiunea are loc în cadrul Zilelor Clujene de Educație pentru Sănătate. „Campionatul de fotbal între clinicile din Cluj își propune să-i determine pe clujeni să acorde mai multă atenție activității fizice și să nu uite că sfaturile medicilor – de a face mișcare în fiecare zi indiferent de vârstă – nu sunt simple lozinci. Sportul e, în multe cazuri, mai eficient decât orice tratament”, explică organizatorii.

Tot în acest weekend, medicii, asistenții și toți cei interesați să facă mișcare în aer liber fac un tur cu bicicleta în jurul Clujului, de la ora 10 în fața Parcului Etnografic Romulus Vuia, pe Tăietura Turcului, pe un traseu accesibil tuturor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare