Închide

Zeci de incendii de vegetație au izbucnit doar azi în Cluj, un record cel puțin pentru acest sezon, spre exasperarea pompierilor

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 15, 2022 0 243

Zeci de incendii de vegetație au izbucnit doar azi în Cluj, un record cel puțin pentru acest sezon, spre exasperarea pompierilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a numărat incendiile de vegetație la care au fost nevoiți pompierii doar azi – e vorba de peste 20 doar azi, în județ. Echipajele ISU au intervenit la 16 dintre acestea, fiind sprijiniți și de echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență în alte patru situații.

La ora publicării acestei știri un număr de opt echipaje de pompieri luptă cu flăcările în urma incendiilor de vegetație din diferite locații, dar și la o intervenție pentru acordarea primului ajutor calificat în urma unui accident. Doar în zona Sopor din Cluj-Napoca intervin la această oră trei echipaje de la detașamentele 1 și 2 din Cluj-Napoca.

Citește și:

Sătui să intervină la zeci de incendii de vegetație în fiecare primăvară, pompierii din Cluj fac un apel după ce în doar trei zile au trebuit să intervină la nu mai puțin de 50 de incendii de vegetație

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare