Închide

Zece lucruri despre demiterea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj

OpinieSport by Catalin Suciu - iul. 26, 2018 0 1452

* Cristi Manea speră să se întoarcă Dan Petrescu, că de la plecarea acestuia  în China, nimeni nu-l mai înjură de mamă

* Atacantul Artag Tsendebal Slabicios, născut în Ulan Bator, are un sezon formidabil la echipa Khangarid Klub, din prima Ligă a Mongoliei, după ce a reușit dublul golurilor înscrise de Țucudean la CFR, adică 2.

*Fiindcă Anghel Iordănescu era mai mereu plecat, Edi n-a avut prea multe jucării și nici cu cine să se joace când era mic.  Așa că, după ce-a crescut mare și-a cumpărat câteva drone cu care filmează antrenamentele CFR-ului. Ioniță nu știe ce-s alea, a venit la antrenament și-a tras cu praștia crezând că-s ciori.

* Maneliștii din Cluj sunt decepționați după ce au aflat că le pleacă clienții cu cea mai mare dare de mână: Mara și Bilașco

* Iuliu Mureșan spune că Edi Iordănescu e cel mai bun antrenor de când este el președinte

*Cristiano Ronaldo e fix pix. După ce medicii lui Juventus au stabilit că acesta are corpul unui tânăr de 20 de ani deși vârsta biologică este 34, oamenii de știință din Cluj spun că Ciprian Deac are corpul, dar și mintea unui adolescent de 15 ani care își măsoară mușchii cu colegul de clasă cu care face și schimb de mașinuțe. De altfel, selecționerul Cosmin Contra îl consideră pe Deac o tânără speranță, la fel ca pe Ovidiu Hoban.

* Țucudean nu ratează niciodată. De fapt, porțile adverse sunt mânate de forțe nebănuite și se dau din fața șuturilor sale puternice și precise.

* Țucudean a promis că la următorul său gol, pe care îl așteaptă în următorii patru ani,  le va face cinste colegilor cu câte un Ferrari, că are bani de-acasă.

* Portughezul Antonio Conceicao e așteptat la Cluj să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu, dar câțiva clujeni mândri din cale-afară împrăștie nenumărate  mesaje pe facebook în care îl numesc „Vinitură” și îi spun să plece la el în Portugalia deoarece le fură locurile de parcare din oraș.

* Fotbaliștii CFR-ului îl vor pe Miriuță antrenor, căruia mai nou i se spune și „Pândarul”. În acest fel vor putea mânca 5 cefe de porc la micul dejun, câte 12 mititei la prânz, iar noaptea vor putea bea câte 26 de beri sau 50 de shooturi de tequilla, știind toți că „tati” nu se supără, că e fratele lor.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.