Închide

Antrenorul chemat să redreseze CFR-ul e deja la Cluj și își negociază contractul

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 26, 2018 0 215

Șefii CFR-ului vor intra în ședință și încearcă să scape de Edi Iordănescu, plecarea acestuia fiind acum doar o formalitate.

Portughezul Antonio Conceicao este deja la Cluj împreună cu staff-ul său și își negociază viitorul angajament.

„Da, sunt în Cluj, v-am spus de aseară că azi vom vedea exact. Încă nu e nimic concretizat, fiindcă CFR are deocamdată antrenor”, a spus antrenorul pentru gsp.ro.

Potrivit sursei citate, de la ora 14:00, conducerea clubului clujean va negocia cu Iordănescu rezilierea contractului. Cuplul Mureșan-Zamfir ar încerca să preia puterea și să-i demită pe Bogdan Mara, Marian Copilu și Marian Billașco. Cei doi au vrut să-l demită și pe Dan Petrescu în timpul campionatului trecut. I-au zis patronului Varga că echipa juca prea urât față de ce investiții se făcuseră. Petrescu aflase și el de intenție.

Astăzi, în jurul orei 14:00 este anunțată o ședință de urgență între șefii de la CFR Cluj și Edward Iordănescu.

foto: telekom sport

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu