Închide

Zborurile din Cluj spre Varșovia, amânate trei luni

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 10, 2015 0 265

Zborurile din Cluj-Napoca spre Varșovia – ce apoi pot lega clujenii prin zboruri transatlantice de America – au fost amânate.

Zborurile Cluj-Napoca – Varșovia, operate de Lot Polish Airlines, ar fi trebuit să demareze în 2 ianuarie, dar acum aeroportul din Cluj anunță că LOT a decis amânarea acestora până la debutul programului de vară de anul viitor, în 29 martie.

Zborul va asigura conexiuni cu principalele orașe din Polonia, cu importante aeroporturi din întreaga Europă, dar și cu destinații din Statele Unite, cum ar fi Chicago sau New York), Canada (Toronto), China (Beijing) și Japonia (Tokyo). “Negocierile cu această companie au început în anul 2007″, spune directorul David Ciceo, pentru care zborurile spre Varșovia sunt o “triplă premieră” o nouă companie aeriană, o destinație nouă și o țară nouă.
În prezent, Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate, spre 12 țări de destinație, din Europa și Orientul Mijlociu, fiind operate de către companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling. Acestora li se adaugă 9 destinații turistice, operate de curse charter.

Citește și:

Zbor nou de pe aeroportul din Cluj UPDATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu