Închide

Zbor nou de pe aeroportul din Cluj UPDATE

ActualitateTop News by Mihai Prodan - iun. 23, 2015 0 1028

O companie aeriană a anunțat ieri că deschide destinații noi – între care și Cluj-Napoca, din 2016.

Polish Airlines (LOT) a anunțat ieri că de la începutul anului viitor extinde numărul de destinații operate, spre Atena, Barcelona, Beirut, Ljubljana, Veneția, Zurich, Nisa și Cluj-Napoca, operate din Varșovia.

Să mai precizăm, însă, că LOT a mai încercat să introducă acest zbor, prin subsidiara regională Eurolot, din 27 octombrie 2014. Atunci, aeroportul din Cluj anunța o  frecvenţă de șase zboruri pe săptămână, de luni până sâmbătă. În ziua deschiderii, Eurolot anunța însă că-și suspendă zborul pe această destinație.

Cea mai nouă rută anunțată de aeroportul din Cluj e cea spre Dubai, în Emiratele Arabe Unite, din 19 decembrie, operate de WizzAir – două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta.
UPDATE Zborurile vor fi operate din 2 ianuarie, de patru ori pe săptămână pe ruta Cluj-Napoca – Varșovia și retur, în zilele de marți, miercuri, sâmbătă și duminică. Zborul va asigura conexiuni cu principalele orașe din Polonia, cu importante aeroporturi din întreaga Europă, dar și cu destinații din Statele Unite, cum ar fi Chicago sau New York), Canada (Toronto), China (Beijing) și Japonia (Tokyo). „Negocierile cu această companie au început în anul 2007”, spune directorul David Ciceo, pentru care zborurile spre Varșovia sunt o „triplă premieră” o nouă companie aeriană, o destinație nouă și o țară nouă.
În prezent, Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate, spre 12 țări de destinație, din Europa și Orientul Mijlociu, fiind operate de către companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling. Acestora li se adaugă 9 destinații turistice, operate de curse charter.

Remember Tokyo last Friday? We’re not done yet. Check out LOT’s new destinations! In early 2016, consider yourself…

Posted by LOT Polish Airlines on Monday, June 22, 2015

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare