Închide

Zboruri din martie 2021 spre două hub-uri importante de transport din Europa de pe Aeroprtul din Cluj

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - dec. 03, 2020 0 345

O companie va introduce începând cu luna martie 2021 zboruri către două aeroporturi mari din Europa, din Cluj. Este vorba despre curse către aeroportul Heathrow din  Londra, dar și către cel din Amsterdam. Zborurile vor fi operate cu o frecvență de 4 ori, respectiv de 2 ori pe săptămână, după cum au anunțat oficialii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj.

Potrivit anunțului făcut, compania care va opera zborurile va fi Blue Air iar programul va fi următorul:


Operarea zborurilor către Londra Heathrow și Amsterdam le va permite clujenilor să găsească mult mai rapid și ușor conexiuni cu destinații din întreaga lume și va sprijini relansarea zborurilor pe Aeroportul  Internațional Cluj. Biletele pentru destinațiile anunțate s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul companiei. Având în vedere contextul generat de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii să mențină în permanență legătura cu compania aeriană de la care și-au achiziționat bilete de avion și să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de zbor”, se arată în anunțul aeroporutlui din Cluj.

Tot din martie 2021, compania Blue Air va opera zboruri către Barcelona și Beauvais de 2 ori pe săptămână, după următorul program:

​ sursă foto: captură https://www.digi24.ro/

Nici un comentariu

Scrie un comentariu