Închide

Zboruri din Cluj spre cel mai mare aeroport din Franţa

Economie by Kristina Reştea - iun. 05, 2018 0 257

Compania naţională Tarom reia zborurilor care fac legătura între Paris Charles de Gaulle (CDG) și Cluj-Napoca, începând cu data de 17 iulie 2018, anunţă reprezentanţii aerportului local.  Zborurile vor avea frecvențe neunitare între dus și întors pe relația Cluj-Napoca – Paris – Cluj-Napoca.

Paris CDG este cel mai mare aeroport din Franța, al doilea ca mărime din Europa și cel de-al 8-lea din întreaga lume din punctul de vedere al traficului de pasageri, înregistrând 69,5 milioane de pasageri în 2017. De pe Aeroportul Paris CDG operează peste 150 de companii aeriene, oferind zboruri spre 329 de orașe.

Astfel, începând cu data de 17 iulie 2018, Tarom va opera un zbor săptămânal pe ruta Cluj-Napoca-Paris CDG, în ziua de joi, respectiv două zboruri săptămânale pe ruta Paris CDG-Cluj-Napoca, în zilele de marți și sâmbătă. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737-300, cu o capacitate de 134 locuri.

Zboruri înspre şi dinspre Paris sunt asigurate şi de compania low-cost WizzAir, care operează pe aeroportul din Beauvais.

  • author photo two

    Kristina Reştea

    Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu