Închide

Vis spulberat! U Cluj, învinsă greu de FCSB în Cupa României. „Studenții” au făcut cel mai bun meci de la venirea lui Falub

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 30, 2019 0 200

Universitatea Cluj a crezut în șansa ei, a avut momente bune și s-a jucat cu ocaziile de gol. În final, FCSB merge mai departe în Cupă.

Ajunși în subsolul ligii secunde, clujenii primeau vizita FCSB-ului în optimile de finală ale Cupei României. Un bonus, cum spune și antrenorul-manager Adrian Falub. Dacă în liga a doua Universitatea s-a făcut de râs în acest sezin, în Cupă echipa e transformată.

Par că toți pot să alerge mai mult, să creadă mai mult. Deși Hora deschide scorul din lovitură liberă (12), Universitatea o domină pe FCSB. Doar intervențiile lui Andrei Vlad îi țin pe bucureșteni în meci. Florescu, Gavra și Inacio, Goga sau Takacs își încearcă norocul, dar portarul de la U21 își salvează echipa de fiecare dată. E într-o formă mare. Kay, la final de repriză, ratează și el o ocazie rarisimă: trimite din 6 metri peste poartă. FCSB-ul continuă să fie sub presiune și în partea secundă și așteaptă ca „studenții” să-și epuizeze energia.

Bozoancă respinge apoi șutul lui Denis Man. Florin Tănase simulează ordinar și obține un penalty, dar trage prost, iar portarul clujenilor menține suspansul. Mingile sunt aruncate în careul FCSB-ului în ultimele minute, dar fără rezultat pe tabelă. FCSB merge mai departe, dar Universitatea arată altceva față de campionat. E echipa pe care toți o creditau cu șanse la promovare înainte de începerea campionatului.

ECHIPELE DE START:

U Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio, Crăciun, Kay – Takacs, Dican, Florescu, Taub – Goga (C), Pop, Gavra
Antrenor: Adrian Falub

FCSB: A. Vlad – Cr. Manea, Planic, I. Cristea, Soiledis – Nedelcu, Vînă, Fl. Tănase (C) – Moruţan, Tsoumou, Hora
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Coman, L. Filip, Moutinho, Ov. Popescu, Salomao, D. Man
Antrenor: Bogdan Vintilă

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
Tags