Închide

Vis spulberat! Simona pierde finala de la Australian Open după o prestație eroică

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 27, 2018 0 1730

Caroline Wozkiacki e nouă regină de la Australian Open după ce s-a impus în trei seturi în Simonei Halep.

Halep e la a treia finală de Grand Slam pierdută după două la Rolland Garros.

Începe prost partida cu Wozniacki, e dominată și își reglează greu tirul, în timp ce adversara ei joacă fără greșeală. Simona revine, se intră în tie-break, dar daneza îl câștigă, adjudecându-și setul, 7-6.

Halep nu renunță, așa cum n-a făcut-o pe toată durata turneului. A salvat mingi de meci în tururile anterioare și nu poate rata o nouă finală de grand slam după dezamăgirile din Franța. E tot mai sigură pe ea, intră și serviciul, iar setul 2 e al său, 6-3.  Wozniacki preia avantajul, face break în setul al treilea, se duce la 2-0 și servește, însă Halep le arată tuturor că puterea de a nu renunța la nici o minge îți poate câștiga cea mai prețioasă finală. Se duce la 4-3 și servește pentru a de desprinde. Caroline acuză o accidentare, dar găsește puterea de a continua și câștigă pe serviciul Simonei. E 4-4, Simona pare epuizată de energie.
Wozniacki scoate enervant de multe mingi și aleargă până la epuizare, iar finalul e al său.
Își câștigă serviciul și face un nou break. 6-4 și daneza e campionă.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare