Închide

Cupa Davis în Sala Polivalentă: Vine și naționala de tenis masculin la Cluj?

Sport by Actual de Cluj - mart. 07, 2016 0 287

Și naționala de tenis masculin ar putea juca la Cluj, după ce cererea la meciurile naționalei feminine a fost imensă.
Naționala de tenis masculin a disputat în weekend un meci de Cupa Davis în Arad, într-o sală cu doar 1.400 de locuri. România a învins oponenta, Slovenia, 4-1 la Arad în primul tur al cupei Davis, din grupa I valorică a zonei Europa – Africa. Următorul meci îl dispută împotriva Spaniei, tot în România, în 15-17 iulie. Locul nu a fost stabilit, dar toată lumea vorbește de Cluj-Napoca, aceasta după experiența foarte bună pe care a avut-o naționala de tenis feminin, care a disputat un meci împotriva Cehiei în Sala Polivalentă și a programat un altul împotriva Germaniei – ambele cu toate cele câteva mii de bilete epuizate în doar câteva ore.
”Ne-a plăcut foarte mult la Arad, ne-ar plăcea să mai venim să jucăm aici, dar întâlnirea cu Spania nu cred că se va juca aici, din cauza sălii prea mici. Dacă sala din Arad, cu cele 1.400 de locuri, a fost destul de mică pentru meciul cu Slovenia, cererea de bilete foarte mare pentru meciul cu Spania, sigur că nu va putea face față, motiv pentru care, după toate probabilitățile, vom juca la Cluj”, a spus după meciul de la Arad tenismenul Adrian Ungur, locul 173 ATP.

România a trecut fără probleme de Slovenia în weekend în Sala Sporturilor „Victoria” din Arad, 4-1, și s-a calificat în turul al doilea al Cupei Davis, unde întâlnește Spania între 15 și 17 iulie.

Citește și:

Biletele pentru meciul de FedCup dintre România și Germania de la Cluj, mii epuizate în câteva ore

Cum se explică interesul uriaș pentru FedCup-ul din aprilie, de la Cluj: Dacă Sala Polivalentă avea 29.000 de locuri, se vindeau toate biletele

Citește aici toate știrile despre meciurile de FedCup de la Cluj, care au bătut recordul de audiență în Sala Polivalentă, cu aproape 7.500 de spectatori

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare