Închide

Cum se explică interesul uriaș pentru FedCup-ul din aprilie, de la Cluj: Dacă Sala Polivalentă avea 29.000 de locuri, se vindeau toate biletele

SportTop News by Actual de Cluj - feb. 27, 2016 0 407

Dacă Sala Polivalentă din Cluj ar fi fost mai mare – de 29.000 de locuri, de exemplu, aproape cât Cluj Arena – toate locurile ar fi fost ocupate la meciul de FedCup din aprilie, unde biletele puse la vânzare s-au epuizat în doar patru ore.

Oficialii Federației de Tenis au rămas muți după ce au văzut cum miile de bilete puse la vânzare online, pe eventim.ro, au fost vândute în doar patru ore. “Este o veste care, recunoaștem, ne-a surprins total”, spune președintele federației, George Cosac. „Suntem impresionați de susținerea pe care oamenii o arată astfel față de echipa feminină de tenis a României. Interesul major arătat pentru acest meci ne bucură, dar ne și obligă. Ne obligă, în primul rând, să organizăm această întâlnire la cele mai înalte standarde de competiție internațională, iar Sala Polivalentă de la Cluj ne oferă toate premisele pentru acest lucru. Totodată, vrem să fim 100% transparenți: au fost puse în vânzare 5.000 de bilete pentru fiecare dintre cele două zile. Restul de bilete, până la capacitatea maximă a sălii, trebuie alocate, în baza regulilor Federației Internaționale de Tenis (ITF), suporterilor Germaniei, cluburilor noastre afiliate, sponsorilor și partenerilor”.

Biletele s-au vândut online prin eventim.ro, iar directorul Valentin Vasiloiu spune că, chiar dacă vânzarea rapidă a biletelor nu a fost o surpriză, ea măsoară interesul uriaș al fanilor acestui sport: „În cateva ore de la începerea vânzării, aproximativ 9.000 de vizitatori unici au accesat site-ul Eventim. Media a fost de 3,3 bilete pe comandă, deci cei 9.000 de vizitatori ar fi putut achiziționa fără probleme 29.000 de bilete, adică de trei ori mai mult decât ceea ce a fost disponibil. Sistemele noastre sunt făcute să suporte valori mult mai mari de trafic si vânzări. La concertul Robbie Williams, de exemplu, s-au comandat peste 40.000 de bilete într-o oră, iar Festivalul George Enescu este deja renumit pentru epuizarea biletelor și abonamentelor în câteva minute”, a spus Vasiloiu.

Întâlnirea dintre România şi Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2016, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă(16 aprilie), urmând ca duminică(17 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Citește și:

Biletele pentru meciul de FedCup dintre România și Germania de la Cluj, mii epuizate în câteva ore

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare