Închide

Vine Naționala de fotbal pe Cluj Arena? Condiția ilară prin care-i putem vedea pe “tricolori” în Cluj cu Grecia sau Finlanda

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 27, 2015 1 925

Federația Română de Fotbal ia în calcul stadionul Cluj Arena pentru organziarea unuia dintre meciurile cu Grecia sau Finlanda din toamnă.

Echipa națională de fotbal a jucat o singură dată în ultimii 20 de ani în Cluj, în Gruia, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, pe 6 septembrie 2008.

A fost atunci un 0-3 cu Lituania, iar selecționerul de la acea vreme, Victor Pițurcă, avea să spună că nu va mai călca în Cluj pentru că-i “poartă ghinion”. Cluj Arena este al doilea stadion al țării ca și capacitate (30.000 de locuri), dispune de toate facilitățile pentru a organiza un meci la cele mai înalte standarde, dar a pierdut și organizarea finalei Cupei României, FRF preferând Arena Națională ca loc de disputare.

În ultima ședință a Comitetului Executiv s-a avansat varianta ca Supercupa României să se dispute la Cluj, ca o “compensație morală” pentru publicul din Cluj, dar o altă propunere a fost ca unul dintre cele două jocuri pe care România le mai are de disputat în Campania de calificare la Euro, cu Grecia și Finlanda, să se joace pe Cluj Arena.

Președintele Răzvan Burleanu a anunțat că ia în calcul acest lucru, dar numai în cazul în care România va fi deja calificată la turneul final după meciul cu Irlanda de Nord, din 13 iunie. Practic, doar dacă naționala își asigură matematic prezența la Euro, echipa României ar putea veni pe Cluj Arena. După deplasarea din Irlanda de Nord (13 iunie), România va juca următoarele meciuri pe teren propriu , cu Grecia (7 septembrie 2015) și Finlanda (8 octombrie 2015).

Romania

 

 

EXCLUSIV Dialog halucinant la Comitetul Executiv al FRF. “Vreți toți la Cluj finala?” DA! Și s-a votat invers. Povești din culise. Reacția sponsorului principal

Bătălia pentru Finala Cupei! Trei stadioane pentru “U” Cluj – Steaua. Reacție vehementă a bucureștenilor: “Să le dea cupa celor de la U încă de acum, e o prostie!”

Un comentariu

  1. uite asa din cauza unor papagali figuranti din frf, echipa nationala isi pierde incet suporterii. de ce nu-si fac gunoaiele nationala Bucurestiului, la care sa fie selectionati jucatori din campionatul Bucurestiului? astia nu-s romani, astia-s GUNOAIE!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare