Închide

„Viitura urbană” din Dâmbu Rotund și-a găsit nașul

ActualitateAdministrație by Luminiţa Silea - iun. 08, 2016 0 522

Așa arăta la finalul lunii mai un cartier din Cluj-Napoca unde ploile au făcut ravagii.

sursa foto: Toderas Bogdan (Facebook)

sursa foto: Toderas Bogdan (Facebook)

Cu mic cu mare, după alegerile de duminică, 5 iunie, oficialii primăriei clujene au descins în cartierul Dâmbu Rotund, unde recent viitura urbană a creat neajunsuri riveranilor, pentru a iniția o serie de lucrări pentru a preveni alte inundații în respectiva zonă.

Potrivit primăriei, s-au pornit intervenții pe strazile Vișinului, Doinei, Maramureșului și Breaza din Dâmbul Rotund. „Împreună cu echipa tehnică de la Primărie și RADP am fost la fața locului și am decis următoarele măsuri: decolamtarea pârâului pe întreaga lui lungime, defundarea, cu ajutorul Companiei de Apă Someș, a canalelor colmatate, controlul din partea Primăriei a tuturor șantierelor din amonte care produc deșeuri, continuarea lucrărilor de modernizare pe strada Breaza”, au anuțat oficialii primăriei.

AICI DESPRE DEZASTRU:

FOTO/VIDEO Atenție, imagini din Cluj-Napoca! A apărut viitura urbană care a lăsat prăpăd în urmă pe străzile din oraș

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare