Închide

VIDEO:Europa se vede din nou. CFR a învins-o pe Gaz Metan și așteaptă decizia UEFA pentru a afla dacă Dinamo e exclusă din cupele europene

Actual de ClujSport by Catalin Suciu - mai 16, 2014 0 229

DEAC

Formația lui Miriuță a obținut al treilea success consecutiv în Liga 1, depășind Gaz Metanul după un joc pe care l-a avut la discreție. Ciprian Deac a reușit o dublă, Gazul și-a dat un autogol, dar a marcat și pentru onoare, prin Bawab. 3-1 pentru CFR și echipa din Gruia se poate califica, nesperat, în preliminariile Europa League.

Dinamo a intrat în insolvență și ar putea fi exclusă din competițiile europene, FC Vaslui nu și-a luat licența și va retrograda la finalul sezonului, astfel că echipa clujeană va juca cel mai probabil în Europa.

Cu o singură etapă înainte de final, CFR a urcat pe 5 , cu 51 de puncte. Dinamo e pe 4 , cu 53 de puncte și joacă în această seară cu Săgeata Năvodari de la 19:30
CFR:  Felgueiras – Maftei, Cadu, Rada, Camora – Monroy, Djokovic – Deac, Negruţ, Fl. Costea – Ogbu
Antrenor: Vasile Miriuţă

GAZ METAN: Pleşca – Trtovac, Fl. Ilie, Frăsinescu, C. Petre – Llullaku, Fl. Dan, Tahar, R. Avram – Bawab, Vitinho

Antrenor: Cristi Dulca

 

VIDEO CU GOLURILE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare