Închide

VIDEO Un jurnalist clujean lansează un volum intitulat „Supercampionii Clujului: “Sunt oameni care au făcut cu adevărat ceva în sport”

Actual de ClujCultură by Catalin Suciu - iun. 05, 2014 0 451

Jurnalistul Ovidiu Blag și-a adunat o serie de interviuri eveniment cu diferite personalități din sportul clujean și cel românesc și își va lansa un volum intitulat „Supercampionii Clujului”.

Blag

„ Despre carte nu vorbesc, dar vreau să aduc un elogiu personajelor ei. Sînt acolo 38 de oameni care au făcut cu adevărat ceva pentru sportul românesc, niște oameni în fața cărora mă înclin iar pentru cei care sînt acum în Ceruri, mă rog. Cu siguranță că vor fi voci care vor spune că mai există și alți oameni care au făcut cu adevărat ceva în sport, ori ei nu sînt prezenți în cartea mea. Fac precizarea, însă, că această carte a strîns la un loc o serie de 38 de interviuri cu personalități din lumea sportului cu care eu am stat de vorbă, volumele neavînd pretenția că ar cuprinde toată lumea sportului clujean. Probabil, cu altă ocazie, și într-o colaborare necesară cu alți jurnaliști (pentru că volumul de muncă ar fi imens), vom reuși să scoatem și o astfel de lucrare laborioasă.

Deocamdată, plin de emoție, vă spun că simt această carte cum mă arde, pentru că de-abia aștept să o vedeți și voi, de-abia aștept să…scap de această povară de a o ține doar pentru mine, de-abia aștept să o citesc și eu, cum ar veni (pentru că pînă acum doar am lucrat-o)”, a menționat Blag într-o postare pe blogul personal, www.ovidiublag.ro.

Lansarea volumului Supercampionii Clujului este programată pe 12 iunie, la ora 12, la Cluj Arena, etajul 1, Sala de Conferințe.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare