Închide

VIDEO Tânără pe trotinetă lovită de o mașină după ce a intrat într-o intersecție fără să se asigure

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 18, 2019 0 677

O tânără care se deplasa pe o trotinetă electrică a fost accidentată în această dimineață după ce a pătruns într-o intersecție fără să se asigure.
Mulți clujeni care se deplasează pe trotinete electrice, la viteze mari și de multe ori fără să se asigure, sunt un pericol pentru siguranța în trafic iar în această dimineață unul dintre aceștia, o femeie de 22 de ani, a fost accidentată pe strada George Coșbuc, după ce a intrat în intersecție dinspre aleea Stadion fără să se asigure. Accidentul a avut loc la ora 8.40. ”O femeie de 22 ani din Cluj-Napoca a condus o trotinetă electrică pe Aleea Stadion și ajungând la intersecție cu strada  George Cosbuc a pătruns în intersecție fără să se asigure, fiind accidentată de un autoturism condus de o femeie de 33 ani din Cluj-Napoca pe strada George Coșbuc înspre str Moților. În urma accidentului a rezultat rănirea tinerei de pe trotinetă”, au relatat polițiștii sosiți la fața locului.

Imaginile de pe camera de supraveghere din zonă arată că tânăra intrase în intersecție cu intenția de a ajunge în Parcul Central, fără să se asigure, și a fost lovită în plin:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu