Închide

VIDEO S-a deschis Târgul de Crăciun la Cluj Napoca

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 26, 2021 0 744

Primăria Cluj Napoca a inaugurat, vineri, seara o nouă ediție a Târgului de Crăciun, în Piața Unirii. Evenimentul se va desfășura în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie, iar accesul este permis doar pe baza certificatului verde și cu purtarea măștii de protecție.

„În acest an, spiritul sărbătorilor de iarnă revine la km 0 al orașului, în Piața Unirii.  În Piața Unirii a fost împodobit tradiționalul brad de Crăciun, de lângă care nu putea lipsi Căsuța lui Moș Crăciun. În acest an, vizitatorii pot găsi în cadrul Târgului 46 căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari locali, ornamente și decorațiuni de Crăciun, accesorii și bijuterii”, a transmis edilul Clujului, Emil Boc.

Noutatea din acest an o reprezintă roata panoramică, care oferă o vedere asupra Pieței Unirii. Totodată, caruselul rămâne și în acest an un punct de atracție pentru cei mici și nu numai.

Programul artistic se desfășoară în mod restrâns de vineri până duminică, în zona bradului: program muzical (grupuri de colindători, soliști etc.), teatru de păpuși, povești la gura sobei.

„Respectând regulile, avem grijă unii de ceilalți și ne putem bucura împreună de o nouă ediție a Târgului de Crăciun!”, transmite Boc.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu