Închide

Moş Crăciun şi ajutoarele sale au sosit cu metroul la Iulius Mall (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 26, 2021 0 390

Din această seară, Iulius Mall Cluj intră oficial în spiritul sărbătorilor de iarnă, odată cu aprinderea luminiţelor de Crăciun. Vino în Curtea de Onoare să admiri impozantul brad, care are la bază o locomotivă stilizată de metrou!

Iulius Mall îşi manifestă, astfel, susţinerea pentru cel mai important proiect de dezvoltare din regiune, demers al administraţiei locale prin care Cluj-Napoca va deveni singurul oraș din afara Capitalei ce va avea tren metropolitan.

Moş Martin, conductorul locomotivei, îi aşteaptă pe prichindei să vină alături de el în cabină şi să facă fotografii împreună, în vreme ce alţi ursuleţi aşteaptă pe peron în staţiile: „Spiridușul împiedicat”, „Omul de Zăpadă”, „Colindătorilor”, „Cozonacul Bunicii”, „Călător spre Sărbători”, „Voiaj în inima clujenilor” şi „Magistrala Crăciunului”.

100 de licurici au adus lumină şi magie în Iulius Parc. Începând de astăzi şi până pe 5 decembrie, instalaţia Firefly Field, realizată de Studio Toer, o echipă de artiști olandezi, poate fi admirată aici, în premieră în România. Licuricii sunt interconectaţi şi iluminează o suprafaţă de aproximativ 240 mp din Iulius Parc. Expoziţia este o iniţiativă a Lights On România.

Vino la Iulius Mall să ne bucurăm împreună de strălucirea sărbătorilor de iarnă!

Acest text are caracter de PUBLICITATE

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare