Închide

VIDEO O femeie a lovit un controlor pe autobuz, în Cluj-Napoca, după ce a fost prinsă fără bilet

Actualitate by Mihai Prodan - mai 26, 2021 2 1359

O femeie a lovit un controlor pe autobuz, după ce a fost prinsă fără bilet și amenințată cu maximul permis al amenzii.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe linia de autobuz 24B, în 22 mai. Un martor relatează: ”doi controlori au efectuat control pe autobuzul 824 linia 24B. În jurul orei 19:30 din stația Constantin Prezan, spre Unirii au găsit o persoană fără bilet. Nu a vrut să se legitimeze până când au ajuns în Unirii la capăt de linie. Între timp persoana respectivă i-a dat o palmă la unul dintre controlori, după care controlorul a sunat la Poliție. A venit un echipaj de la secția 3”.

Se pare că agresoarea este o sportivă și mergea la antrenament.

actualdecluj.ro a solicitat informații despre incident și cercetări de la Inspectoratul Județean de Poliție și vom reveni cu informații. UPDATE Aici detalii privind ancheta

Camerele video din autobuz au surprins incidentul:

2 comentarii

  1. Controlorii nu sunt pusi sa faca educatie si sa certe contravenientii. Fata are si ea probleme fara indoiala, dar numai in Romania vezi asa ceva.Esti controlor, fa-ti meseria, lasa povestile si parerile personale. Limiteaza-te la a aplica legea si atat. Ca nu faci altceva decat s provoci, si nu toata lumea are un echilibru foarte bun in controlarea emotiilor.

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.