Închide

Se lasă cu dosar penal de ultraj după ce o femeie a lovit un controlor care a surprins-o fără bilet, în Cluj-Napoca

Actualitate by Mihai Prodan - mai 27, 2021 1 413

Se lasă cu dosar penal greu după ce în urmă cu câteva zile o femeie a lovit un controlor care a surprins-o fără bilet, într-un autobuz din Cluj-Napoca.

Procurorii de la Judecătoria Cluj-Napoca au deschis dosar de ultraj în cazul incidentului în care, în urmă cu câteva zile, o femeie a pălmuit un controlor care a surprins-o fără bilet. ”În speță a fost deschis un dosar de ultraj, urmărirea penală se desfășoară de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a spus o sursă.

Dosarul a fost înregistrat în urmă cu câteva zile pentru infracțiunea de ultraj ”de către o persoană de sex feminin față de un controlor CTP”, după cum arată reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru actualdecluj.ro. Deocamdată cercetările se fac față de faptă, urmând ca femeia, o tânără de 20 de ani, să fie audiată.

Citește și:

VIDEO O femeie a lovit un controlor pe autobuz, în Cluj-Napoca, după ce a fost prinsă fără bilet

 

Un comentariu

  1. Ultraj pentru un controlor de bilete…?!? … In timp ce membri din fortele speciale zac in spitale, fara procese de ultraj si fara compensatii (care sunt oferite prin lege), in urma unor intervetii anuntate (tradare), si ordonate(inscenate) de complici ai mafiei?
    Chiar credeti ca voi – mass-media, procurori, judecatori si toti cei care ati achiesat la propagarea si musamalizarea unor nemernicii mult mai grave – o sa scapati?

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.