Închide

VIDEO Momentul în care suporterii se întorc lângă o echipă

Sport by Catalin Suciu - apr. 21, 2016 0 418

U BT Cluj a bătut Sibiul în primele două meciuri sferturile de finală ale campionatului și are un mare avantaj în lupta pentru calificare. Reamintim, semifinalista se va decide în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Numai că victoria cea mai importantă a echipei de baschet o reprezintă revenirea fanilor la sală. Aflați în conflict cu fostul președinte  Mircea Cristescu, unul ce datează de mai mai mulți ani, suporterii au evitat meciurile de baschet, locul lor fiind luat de spectatori pasionați de baschet.  Dar odată ce aceștia s-au întors, echipa a devenit invincibilă. „Mulțumim tuturor celor care au venit să ne încurajeze și care au făcut ca Sala Sporturilor ”Horia Demian” să fie un vulcan!”, a reacționat u-bt într-un mesaj postat pe site-ul oficial.

foto: u-bt.ro/manases

VIDEO cu atmosfera din Sala Sporturilor „Horia Demian”.

CITEȘE ȘI: Marș spre titlu. U BT, pas mare către careul de ași al campionatului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.