Închide

Marș spre titlu. U BT, pas mare către careul de ași al campionatului

Sport by Catalin Suciu - apr. 20, 2016 0 430

Echipa de baschet a tranșat și cel de-al doilea meci cu Sibiul disputat în Sala Sporturilor Horia Demian și are 2-0 după primele două întâlniri din sferturile de finală ale campionatului. Câștigătoarea se va decide în sistemul cel mai bun din cinci partide.

Echipa lui Marcel Țenter a învins-o din nou pe CSU Sibiu, după ce reușise același lucru și luni. În fața unui public fantastic, U BT nu poate pierde. Împinsă de la spate de suporteri, echipa clujeană a izbutit un nou succes în fața sibienilor, deși la pauză  era condusă (33-34). Apoi, băieții lui Marcel Țenter s-au desprins pe tabelă și au obținut o victorie extrem de importantă, scor 72-67. Cel mai bun marcator a fost Kyndal Dykes, autor a 14 puncte.

„A fost foarte greu, oboseala și-a spus cuvântul, am avut 29 de pase greșite, ceea ce ne-a influențat jocul într-un mod negativ. Dacă reușim să corectăm acest lucru, probabil că viața noastră ar fi fost mai ușoară. Aceasta este preocuparea noastră pentru următorul joc, să nu primim puncte ușoare din recuperări și din pase greșite, sunt lucrurile esențiale. Mergem la Sibiu să câștigăm, noi abordăm la victorie orice joc!”, a spus antrenorul Marcel Țenter, potrivit site-ului u-bt.ro.

„Am pierdut meritat. Aș vrea să jucăm mai mult baschet, asta e.  Nu renunțăm, am arătat că suntem o echipă care nu renunță la luptă. Va fi greu, dar vom încerca să întoarcem jocul la Sibiu. Am jucat foarte prost, n-am respectat nimic din ce-am exersat, nimic din modul în care am pregătit această partidă”, a punctat și tehnicianul Sibiului, Dan Fleșeriu.

Seria se mută la Sibiu, meciul numărul 3 urmând să se dispute luni, 25 aprilie, cu începere de la ora 19.45. Meciul al 4-lea, în cazul în care fi nevoie, va avea loc tot la Sibiu, miercuri, 27 aprilie.

foto: u-bt.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.