Închide

VIDEO Imaginile bucuriei. CFR, campioană pentru al treilea an consecutiv!

SportTop News by Actual de Cluj - aug. 03, 2020 0 302

CFR Cluj a bifat al treilea titlu de campioană la rând, după 3-1 cu Universitatea Craiova în deplasare. Toate lucrurile păreau să le fie potrivnice clujenilor, nevoiți să stea în plină luptă la titlu departe de antrenamente o lungă perioadă, după o serie de teste Covid-19 eronate.

Chiar și așa, cu absenți și fără Dan Petrescu, aflat în izolare acasă, clujenii au bifat un nou titlu, poate cel mai dificil dintre toate.

Craiova a început mai bine partida, iar Nistor a înscris un eurogol! A preluat pe piept și a tras puternic, de la 20 de metri, iar Arlauskis n-a putut face nimic (9). CFR-ul a revenit. N-a cedat nici o clipă. Vinicius a marcat cu capul, din câțiva metri (36). Nistor putea face 2-1 pentru Craiova, dar a ratat înainte de pauză.

Repriza secundă a fost a campionilor, care și-au respectat statutul. CFR-ul a presat tot mai mult, a controlat partida și a trecut în avantaj. Deac a centrat perfect, iar Kevin Boli, singur, fără nici un craiovean în zonă, a făcut 2-1 (56). Craiova a forțat o revenire, dar a fost neinspirată, iar o finală de campionat nu putea fi gestionată mai bine decât o echipă cu multă experiență, așa cum CFR-ul. Vinicius a fost faultat de Cosic, Hațegan a dat penalty, iar Deac a punctat pentru 3-1 (77).

Final de meci și al treilea titlu consecutiv pentru CFR Cluj. Al șaselea din palmares.

După succesul de la Craiova,  CFR Cluj le-a egalat  în clasamentul all-time al titlurilor pe UTA și Chinezul Timișoara. Până astăzi, UTA era cea mai titrată echipă din provincie aflată în activitate.

Echipele de start:

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Văteljelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă
Rezerve: Popescu, Mitran, Bălașa, Ivanov, Qaka, Ivan, Vangenin, Baiaram, Nițu
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vincius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Omrani, Rondon, Joca
Rezerve: Rus, Cestor, Ciobotariu, Hoban, Luis Aurelio, Chipciu, Pereira, Petrila, Costache
Antrenor: Dan Petrescu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu