Închide

VIDEO Îl știți dintr-o trupă celebră. A venit la Cluj și șterge pe jos cu orașul: „La Cluj nu e poluare, e Dumnezeul poluării, e groapa de gunoi, da-i fain la Cluj. Da’ măcar o să avem aeroport și o să zburăm în p*** cu satelitu! Clujenilor nu poți să le spui nimic, îs nebuni”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 12, 2019 3 1729

Fostul cântăreț din Hi Q, apoi pesedist, apoi pro-românist și actual pilot de avioane low-cost – Mihai Sturzu -face mișto de Cluj într-o filmare de la volan, plimbându-se de dimineață între semafoare.

Sturzu încearcă, îi reușește, să zicem, dar continuă să insiste pe imitarea accentului ardelenesc, după care se repetă, fiindcă, nu-i așa, ce să faci când stai în București în trafic? Sturzu atinge anumite lucruri sensibile și are dreptate în privința orgoliului nemăsurat al clujenilor, dar până la a fi haios e cale lungă.

„Astăzi, una dintre știrile care m-a facut sa râd în hohote, deși e foarte tristă, de fapt, este legata de Cluj. Ioi, Domnie, orașu asta-i foartie fain! Nu știu dacă ați auzit de Evgeni Plushenko, acest domn mega patinator, campion olimpic, mondial, Dumnezeul patinajului.  Clujenii l-au invitat la un astfel de spectacol și l-au așteptat cu o piscină,no, au organizat un pationar”, își începe filmarea Mihai Sturzu.

Între altele, el mai spune că: „la Cluj nu e poluare, e Dumnezeul poluării, e groapa de gunoi, da îi fain la Cluj. Da măcar o să avem aeroport și o sa zburăm în p**ă cu satelitu!” (…) Îs niebuni (clujenii-n.r.), nu poți să le zici nimic de orașu lor. Îi foartie-foartie-foartie fain la Cluj”

„În afară de festivaluri, la Cluj sunt două mașini și un câine cu covrig în coadă”, mai zice Sturzu în timp ce ascultă Sandy Bell, „personajul suprem al copilăriei mele”, așa cum spune pilotul.

 

 

 

  • 3 comentarii

    Scrie un comentariu

    Articole similare