Închide

VIDEO George Simion: Am fost la domnul primar Emil Boc, îi mulțumim că ne-a primit, e om rezonabil cu care se poate discuta / El nu a dat declarații împotriva noastră, cum au făcut alții

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - ian. 19, 2022 0 991

Liderul AUR, George Simion, a fost prezent la Cluj Napoca, cu campania sa de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Zeci de simpatizanți s-au adunat în Piața Avram Iancu, pentru a-l întâmpina pe liderul formațiunii politice de extremă dreaptă. Au fost și persoane care au venit cu pâine și sare.

George Simion a ținut în mod expres să-l lăude pe primarul Emil Boc, subliniind că edilul Clujului este „un om al faptelor” care l-a primit la sediul Primăriei o „jumătate de oră”.

„Domnul Boc nu a dat declarații împotriva noastră, cum au făcut alții (…) Este un om rezonabil cu care se poate discuta. Îi mulțumim că ne-a primit” a comentat liderul AUR.

El i-a invocat pe „securiștii din grupul de la Cluj”, spunând că aceștia trebuie să își vadă de treburile lor. „Să ne lase în pace”, a adăugat Simion.

Trecătorilor clujeni cărora le cerea să semneze împotriva președintelui țării, George Simion a avut grijă să le repete de mai multe ori: „am fost la domnul Boc”, „ne-a primit domnul Boc”, „Boc e om de cuvânt”, chiar dacă „suntem din partide diferite, în multe rânduri ne-am pus de acord…”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare