Închide

VIDEO Festival de muzică electronică din piese Lego în patria Untold-ului

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 19, 2019 0 394

Exponat neobișnuit la tradiționala-deja expoziție a pasionaților de lego din Cluj, care a fost deja luată cu asalt de mii de vizitatori, ieri și astăzi: găsiți aici un festival, care ar putea fi foarte bine o reproducere a celui mai mare festival din țară, Untold de la Cluj – cel puțin setul DJ-ului se potrivește.

Expoziția tradițională a pasionaților de lego din Cluj, Brickenburg, are deja nu mai puțin de 2.000 de vizitatori, ieri și azi – și poate fi vizitată și mâine, în schimbul unui bilet de 3 lei. Între exponate găsim și un … festival: pe scenă omulețul-DJ ar putea fi Armin van Buuren, căci pe ecranul din spatele său rulează setul pe care l-a mixat vara trecută la Untold, la Cluj. În fața scenei DJ-ului au fost înfipți nu mai puțin de 500 de omuleți-lego, un număr considerabil.

Autor e Balogh Laszlo Zoltan, care spune că a muncit pe acest set două săptămâni. L-am întrebat dacă ce a vrut să reprezinte e festivalul Untold de la Cluj, dar spune că e vorba pur și simplu de un festival generic de muzică, ajutat și de faptul că, în afară de roata panoramică pe care o găsiți la Untold dar și la Electric Castle, în vecinătatea zonei-VIP a concertului, căci are și așa ceva, e un … montagne-russe:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu