Închide

VIDEO Emil Boc, după ce a câștigat al șaselea mandat cu un procent înjumătățit față 2020: „La Cluj vom reuși întotdeauna împreună (…) Am fost, sunt și voi rămâne primarul tuturor clujenilor”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 10, 2024 0 286

Primarul Emil Boc a ținut, printr-un video postat pe Facebook, să mulțumească tututor clujenilor pentru votul de duminica. Pe cei care nu l-au votat, Boc i-a asigurat că vocea lor a fost auzită, dar că, la Cluj, „numai împreună se reușește”.

„Cuvintele sunt prea puține pentru a vă putea exprima mulțumirea pentru faptul că duminică mi-ați acordat votul pentru a putea continua munca la municipiul Cluj-Napoca. Mulțumesc cu drag și din suflet tuturor celor care, pe vreme bună sau pe vreme rea, dimineață, la prânz sau seara, ați venit la vot, m-ați susținut iar eu nu o să uit acest lucru și vă mulțumesc. De asemenea, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care nu m-ați votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită. La Cluj vom reuși întotdeauna împreună. Am fost, sunt și voi rămâne primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc, cu drag. Doamne ajută”, a spus Emil Boc într-un mesaj din biroul său de la Primărie, postat pe Facebook.

După ce s-au numărat voturile în peste 90% din secțiile de votare din municipiul Cluj Napoca, Emil Boc a fost reales cu peste 46% din voturile exprimate. Pe locul doi s-a clasat Sabin Sărmaș (candidat independent care n-a avut în spate sprijinul niciunui partid), cu peste 32% din voturile exprimate. Candidata UDMR, Olah Emese, s-a clasat pe locul al treilea.

La alegerile din 2020, Emil Boc obținea pentru Primăria Cluj Napoca 75% din voturile exprimate. La alegerile anterioare, niciun candidat al partidelor n-a reușit să treacă un prag de 9%, indiferent că venea din partea PSD, USR, UDMR ori din partea altor formațiuni politice.

Detalii:

BREAKING Emil Boc câștigă Primăria Cluj Napoca cu 46%, iar la mică distanță Sabin Sărmaș obține 32% din voturi

sursă foto: captură

Nici un comentariu

Scrie un comentariu