Închide

Reales, Mircea Moroșanu, primarul din Huedin, cel mai mic oraș din Cluj, laudă campaniile curate și pozitive ale contracandidaților

ActualitateAdministrațiePolitica by Actual de Cluj - iun. 10, 2024 0 13

„Este o onoare, un privilegiu și o mare responsabilitate pentru mine să stau în fața voastră, astăzi, după ce mi-ați oferit încrederea de a continua să vă reprezint ca primar”, a scris primaurl din Huedin, Mircea Moroșanu (PNL), după ce a câștigat un nou mandat în fruntea localității. De altfel, localitățile urbane din Cluj au rămas la PNL și și-au păstrat primarii în funcție, realeși pentru un nou mandat (Cristian Matei în Turda, Dorin Lojigan în Cîmpia Turzii, Ovidiu Drăgan în Gherla și Morar Costan în Dej).
Votul vostru este o confirmare a muncii depuse împreună în acești ultimi ani și un angajament pentru viitorul nostru comun.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la acest proces democratic. Fie că ați votat pentru mine sau pentru ceilalți contracandidați, fercare vot contează și fiecare voce trebuie ascultată. Împreună putem construi o comunitate mai puternică și mai unită.
Avem multe proiecte de finalizat și de construit. Aceste alegeri ne-au arătat clar că încrederea, colaborarea și perseverența sunt fundamentul progresului. Ca promit și vă asigur că voi lucra pentru a onora această încredere pe care mi-ați acordat-o astăzi. Ușa biroului meu din primărie este deschisă pentru fiecare dintre voi. Pentru idei, pentru sugestii și chiar și pentru critici constructive”, a scris Mircea Moroșanu, pe Facebook.
Acesta a ținut să felicite echipele de campanie și contracandidații (Kudor Csaba, Istvan Antal și Horea-Dorin Matis) despre care a spus că au avut o campanie curată și pozitivă.
La Huedin, pe locul doi este candidatul ADU, Kudor Csaba iar pe locul trei, candidatul UDMR, Antal Ștefan iar pe locul patru, candidata PSD, Oana Goga.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu