Închide

VIDEO. Deșteaptă-te române, cântat live, la primărie. Plus moment de reculegere si piese de doliu pentru victimele #Colectiv

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 04, 2015 0 336

Ansamblul coral Voci Transilvane din subordinea Casei Municipală de Cultură din Cluj a deschis ședința primăriei cu Deșteaptă-te române. După un moment de reculegere păstrat pentru victimele tragediei din Colectiv.

Ansamblul împlinește 75 de ani de activitate, de la înființarea lui sub bagheta lui Augustin Bena, primul rector al Acaemiei de Mucică din Cluj, în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Recitalul de la primărie a fost programat încă de acum două săptămâni, iar urmare a tragediei din București de la Clubul Colectiv soldată cu peste 30 de victime, a fost modificat. Voci Transilvane, sub bagheta lui Adrian Corojan a cântat o rugă pentru primirea în Paradis a unui frate mort, dar și o arie din opera Nabucco – Corul Sclavilor.

În plus, corul a deschis ședința de Consiliu Local cu imnul de stat al României, cântat live în sala de sticlă de primăriei. Nu înainte ca toți cei prezenți să țină un moment de reculegere pentru victimele din #Colectiv.

Primarul despre Voci Transilvane

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu