Închide

VIDEO Consilierul demisionar din PSD și-a luat totuși medalia de la Boc

ActualitateAdministrațiePolitica by Luminiţa Silea - iul. 06, 2016 0 300

Absentă de la ultima ședință a Consiliul Local din mandatul 2012-2016, fostul consilierul local Claudia Anastase a venit la prima ședință oficială a noului for deliberativ local pentru a primi placheta de mulțumire pe care primarul Boc a pregătit-o pentru toți foștii consilieri care au pus umărul la proiectele orașului.

Claudia Anastase a demisionat din PSD și din poziția de consilier local cu puțin timp înaintea alegerilor locale din luna iunie. Aceasta a candidat la Consiliul Județean pentru partidul Mișcarea Liberală. De altfel, primarul Emil Boc a ținut în câteva rânduri să menționeze că regretă alegerea făcută de Claudia Anastase și faptul că aceasta nu mai face parte din deliberativul local.

Ce mesaj a transmis Anastase noului Consiliu Local, cu tremur în voce:

Tot la ședința ordinară a Consiliului Local de ieri a depus și jurământul de consilier local Geacomo Dreoni de la PNL care a lipsit la ședința de constituire a Consiliul Local, fiind plecat în Turcia cu fostul președinte al PNL Cluj, Marius Nicoară.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.