Închide

VIDEO A jucat la CFR, acum e erou în Spania

Sport by Catalin Suciu - ian. 14, 2016 0 389

Daniel Provencio , o prezență pasageră în Gruia,  face istorie la Mirandes, o surpriză plăcută din Cupa Spaniei.

Clubul aflat acum în Segunda Division a ajuns până în sferturi, iar ultima victimă e Deportivo la Coruna. După 1-1 în prima manșă, Mirandes s-a impus cu 3-0 pe Estadio Riazor, cu două goluri fenomenale marcate de fostul jucător al CFR-ului.
De menționat că echipa e poreclită “matagigantes” (ucigașul de gicanți-traducere). În tururile anterioare, Mirandes a reușit s-o elimine și pe Malaga.

Mirandes n-a evoluat nicioată în Primera, promovând în a doua ligă spaniolă în 2012. Tot atunci a mai produs o serie de surprize în Cupă, ajungând până în semifinale , unde-a fost învinsă de Atletich Bilbao.

Daniel Provencio a fost unul dintre transferurile ciudate ale CFR-ului. Adus în vara lui 2014, de la Hospitalet, jucătorul a semnat un angajament pe trei sezoane cu echipa clujeană, dar acesta și-a reziliat contractul după nici două luni de zile. Mijlocașul spaniol a prins de foarte puține ori lotul , iar în Liga 1 n-a jucat niciun minut, evoluând doar într-un meci cu CSMS Iași, din Cupa Ligii (Iașiul s-a impus cu 4-2).

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu