Închide

U BT se întoarce în Sala Sporturilor pentru o lună. Țenter: „Baschetul este un sport de precizie şi iţi trebuie constanţă în aceaşi sală, la acelaşi inel”

Sport by Actual de Cluj - ian. 14, 2016 1 246

U BT renunță la Sala Polivalentă se întoarce în Sala Sporturilor după meciul de sâmbătă împotriva Stelei, a anunțat azi conducerea clubului. Motivul – Sala Polivalentă are un program prea încărcat.

Următoarele patru partide ale U BT se joacă în Sala Sporturilor „Horia Demian”, deoarece Sala Polivalentă e ocupată din 21 ianuarie până în 15 februarie cu două târguri și cu competiția de tenis feminin FED Cup.
„Ne-am obişnuit deja în această sală, ne place să jucăm aici, însă înţelegem că sunt probleme de natură organizatorică, sunt și alte evenimente”, a spus azi antrenorul principal Marcel Țenter, într-o conferință de presă. „Lucrurile pe care nu putem să le controlăm prea bine sunt momentele în care trebuie să ne antrenăm într-o perioadă foarte scurtă de timp în mai multe locaţii. De exemplu, înainte de prima manşă cu Piteştiul, ne-am antrenat timp de cinci zile în patru locaţii diferite. Baschetul este un sport de precizie şi iţi trebuie constanţă în aceaşi sală, la acelaşi inel, pentru a căpăta încredere în șut. Caracteristicile inelelor în Sala Polivalentă A sau B, sau în Sala „Horia Demian” sunt total diferite de la panou la panou. Nu ne plângem, însă nu e uşor să te antrenezi în acest mod. Eu îmi doresc ca, indiferent unde jucăm, ori în Polivalentă, ori în «Horia Demian», să ne putem antrena cel puţin trei zile înaintea unul meci în aceaşi sală. În Sala «Horia Demian» am câştigat titlul şi este templul baschetului clujean, nu este o problemă să jucăm acolo, doar că aceste plimbări nu ne avantajează”.
Programul echipei până la finalul returului:

U-Banca Transilvania – Steaua CSM Eximbank (sâmbătă, 16 ianuarie, ora 20.00, Sala Polivalentă Cluj-Napoca)
Steaua CSM Eximbank – U-Banca Transilvania (miercuri, 20 ianuarie, ora 17.15, Sala Polivalentă Bucureşti)
U-Banca Transilvania – BC Timişoara (marţi, 26 ianuarie, Sala Sporturilor „Horia Demian”)
U-Banca Transilvania  – Energia Târgu Jiu (sâmbătă, 30 ianuarie, Sala Sporturilor „Horia Demian”)
BCM U Piteşti – U-Banca Transilvania (miercuri, 3 februarie, la Piteşti)
U-Banca Transilvania – Phoenix Galaţi (sâmbătă, 6 februarie, Sala Sporturilor „Horia Demian”)
SCM U Craiova – U-Banca Transilvania (miercuri, 10 februarie, la Craiova)
U-Banca Transilvania – BC Mures (sâmbătă, 13 februarie, Sala Sporturilor „Horia Demian”)

După meciul cu BC Mureş, echipa va reveni la Sala Polivalentă pentru meciurile din faza a doua a campionatului (faza locurilor 1-6) şi play-off.

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare