Închide

Victorii pe linie pentru CFR în Spania și-un episod paranoid cu Bogdan Mara

Sport by Catalin Suciu - ian. 29, 2018 0 2058

CFR Cluj s-a distrat cu adversarele în partidele de verificare și a încheiat cantonamentul cu două victorii într-o singură zi. Un 6-0 cu o echipă obscură din Republica Moldova și 3-0 cu puternica Beijing Rehne, din liga a doua chineză.

La ultimul amical, CFR-ul a exersat „scheme tactice de nevăzut”, cu echipa din liga a doua din China, impunându-se cu 3-0, prin golurile lui Ioniţă, Omrani şi Mailat.

Atât de important a fost meciul cu Beijing Rehne, încât Bogdan Mara, oficial într-un fel sau altul la CFR, le-a interzis suporterilor să filmeze partida. Un fan al CFR-ului făcea un live pe facebook în timpul partidei, dar Mara, fost sau actual impresar (nu știm asta), a intervenit prompt:

“Nu dăm pe facebook să vadă alţii meciul nostru şi schemele de joc. Vorbesc foarte serios! Pe facebook poate să vadă oricine. Nu-i lăsăm să filmeze să nu vadă echipa cu care jucăm primul meci, să nu vadă Steaua şi ceilalţi”, a încercat să explice șeful de la CFR, făcând, probabil, aluzie la MM Stoica (nu știm nici asta), un alt împătimit al rețelelor de socializare pentru că, bănuim, Gigi Becali, antrenorul principal de la FCSB, nu se știe loga pe facebook.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare