Închide

CFR, 20 de goluri marcate și unul singur primit în cantonament. Dan Petrescu, în al nouălea cer: „sper să joace toți la fel și în meciurile oficiale”

Sport by Catalin Suciu - ian. 29, 2018 0 1556

Echipa clujeană a defiliat în cantonament, în Spania, unde și-a învins toate adeversarele.

Cunoscut pentru reticența sa în privința laudelor către jucători, Petrescu exultă după parcursul CFR-ului din pregătire.

„Ioniţă se vede că a pierdut pregătirea. Nu a venit de la început şi e puţin în urmă. A jucat câte 45 de minute în două meciuri, iar acum a jucat 90 de minute. În toate meciurile însă el a jucat foarte bine. Ioniţă şi Mailat parcă joacă de o viaţă la CFR. Costache s-a adaptat foarte bine, Bordeianu şi Gilvan au jucat şi ei foarte bine. Sunt mulţumit de toţi fotbaliştii pe care i-am adus. Sper să joace la fel şi în meciurile oficiale”, a zis antrenorul CFR-ului pentru Telekom Sport.

CFR Cluj joacă primul meci oficial din 2018 pe 5 februarie, de la ora 20:45, pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare