Închide

Renunță CFR la un titular? Becali a anunțat că-l vrea pentru primul „11”

Sport by Catalin Suciu - ian. 30, 2018 0 2191

Sosit de câteva luni la CFR Cluj din postură de jucător liber de contract, portarul Arlauskis e dorit de FCSB, a anunțat Gheorghe Becali.

Într-o intervenție la pro x, Becali a precizat că „acum trebuie să căutam un portar pentru că s-ar putea să plece Niță. Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro. Transferul este făcut 90%. Avem în vedere câțiva portari. Vreau să aduc un titular. Mie cel mai mult îmi place de Arlauskis (n.r. portarul lui CFR Cluj). Dacă aș putea să-l aduc pe Arlauskis, va fi titular.”

Arlauskis a venit la CFR la propunerea lui Dan Petrescu, cei doi colaborând în trecut și la Unirea Urziceni. Goalkeeper-ul l-a înlocuit pe Vâtcă între buturi, devenind în scurt timp titular de drept la formația clujeană.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.