Închide

Victorie pentru U Cluj la Balotești, „șepcile roșii” prind barajul de promovare

Sport by Actual de Cluj - mai 25, 2019 0 440

Victorie pentru Universitatea Cluj azi la Balotești și un bilet pentru „șepcile roșii” la meciul de baraj pentru promovarea în prima ligă.
Cronica meciului de azi e pe site-ul clubului:
Pe o suprafață de joc dificilă, dar cu o galerie vocală în spate, “studenții” au controlat prima jumătate de oră, însă fără să creeze pericol la poarta lui Iordan. Totul până înaintea pauzei, când Gavra a deschis scorul la capătul unei acțiuni personale (43),  după ce Mihai (35) și Stoica (39) au încercat, zadarnic, să-i pună probleme lui Dur-Bozoancă, cu execuții necadrate.

Emoțiile Universității au prins viață în debutul reprizei secunde, când ilfovenii au bifat ratarea meciului. La o centrare din banda dreaptă, Mihai a tras modest, din unghi, iar balonul a ricoșat, dintr-o brazdă, puțin pe lângă bara din stânga lui “Coco” (50), astfel că “U” a rămas în avantaj. Echilibrul s-a rupt cinci minute mai târziu, când Paraschiv a văzut cel de-al doilea “galben” și a fost trimis la vestiare. Imediat, Goga l-a servit pe Alex Coman, iar fundașul “Șepcilor roșii”, reprofilat, sâmbătă, mijlocaș dreapta, s-a înălțat și a făcut 2-0, cu o lovitură de cap (57). Finalul s-a jucat într-o singură direcție, cu nou-intratul Marius Coman irosind o bună oportunitate de a înscrie al treilea gol al zilei.

Universitatea Cluj se menține, astfel, pe locul 3, cu 79 de puncte, indiferent de rezultatul care se va înregistra, duminică, în partida dintre UTA Arad și Petrolul Ploiești.

În runda care încheie stagiunea, elevii lui Bogdan Lobonț vor primi vizita formației Pandurii Târgu Jiu.

“U”: Dur-Bozoancă – Telcean, Abrudan (71, I. Ursu), Cordoș, Taub – Greu, Florescu (46, Giurgiu) – A. Coman, Goga, Hațiegan – Gavra (55, M. Coman)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare