Închide

CFR a ofertat un fotbalist al Craiovei, dar are probleme cu noua regulă din Liga 1

SportTop News by Catalin Suciu - mai 23, 2019 0 300

Formația clujeană are nevoie urgentă de achiziții pentru a face față pe mai multe planuri în sezonul următor. Deocamdată, CFR n-a bifat nici o mutare pe piața transferurilor și în schimb și-a pierdut un om de bază, pe Cristi Manea.

„Avem nevoie de fundași, de doi sau trei mijlocași, dar și oameni în atac”, a fost anunțul lui Dan Petrescu după câștigarea titlului. În acest moment CFR slăbește. L-a pierdut pe Cristi Manea, al cărui împrumut a expirat și negociază o eventuală prelungire a împrumutului lui Kevin Boli, din China, dar nu se știe dacă clubul de care aparține va și accepta. Pentru a-l înlocui pe Manea, CFR îl vrea pe Ivan Martic, fundașul dreapta de la Universitatea Craiova, pe care l-a ofertat deja, scrie prosport.ro.

E doar una dintre bătăile de cap cu care se confruntă feroviarii.

Darius Olaru, de la Gaz Metan era una dintre principalele ținte ale antrenorului Dan Petrescu, care va fi nevoit din seoznul următor să folosească concomitent doi fotbaliști sub 21 de ani. Olaru a ales, însă, un transfer la FCSB. În acest moment doar Valentin Costache are experiența jocurilor din Liga 1 și se încadrează la categoria de vârstă. Cum Cristi Manea a plecat de la CFR, Petrescu are nevoie urgent de un alt titular. De unde? Cel mai probabil, Petrescu îl va contacta pe Gică Hagi pentru a lua doi jucători, fie sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare, fie îi va transfera direct.

Pe lângă regula cu doi jucători sub 21 de ani, CFR are nevoie de întăriri serioase pe toate posturile, întrucât titularii din ultimul sezon nu mai sunt în cea mai bună formă fizică din cauza vârstei. Culio, Vinicius, Deac sau Camora au nevoie de dubluri, mai ales că CFR va juca în cupele europene și va avea un meci la trei zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare