Închide

Localul din Cluj pe care n-ai voie să-l ratezi

ActualitateSocialTop News by Actual de Cluj - mai 23, 2019 0 1549

Mai treci pe la noi?, îl întreabă chelnerul pe clientul pregătit să achite nota de plată.

-Mai.

– Bun.

– Da.

Simplu, ca la Cluj.

Suntem la „Stories by Form”, un local mișto ce tocmai s-a deschis în Piața Muzeului, în locul fostului Crush. Sigur, e doar o frântură din discuție, că povești sunt cu duiumul. Cică aici cafeaua, de exemplu, e nemaipomenită. Stories e o un soi de „încălzire” înainte de clubul /FORM, unde, de-ați fost, i-ați putut vedea pe Wilkinson, Sasha, Son Lux, Alternosfera, Vama, Ada Milea sau Cargo. Dacă nu, mai aveți vreme.

Localul e deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, în intervalul 10:00 – 01:00. Sâmbăta și duminica e până la 02:00. Așadar, sigur te-ai intersectat, cel puțin o dată, cu problema asta, că n-ai mai avea unde bea până să ajungi în club, deci poți s-o faci aici. Berea-i 7 lei, iar mâncarea o găsești de la 14 lei în sus.

E un loc pentru toată lumea, deși pare, cumva, fițos. Dar nu, e ok, îl poți, măcar, încerca.

Stories vine, zice-se, cu povești. Ai timp liber, vii aici.  Ești în trecere, tot ești bine primit. Nu se grăbește nimeni, niciodată, că doar suntem în Cluj, da’ asta nu înseamnă că de-ți comanzi de mâncare, faci foamea. Nu. Poți lua micul-dejun și la amiaz, dacă ești cumva un soi de întârziat. Ai multe feluri de mâncare și îs numa’ bune și de ești student sau un ditamai corporatistul ce lucrează la bancă. Vin oameni la costum, dar intră și tineri de 20 de ani.
Iar muzica e pentru toți. De fapt, „Stories by /FORM” e pentru toți.

Notă: Acesta material are caracter de ADVERTORIAL 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare